Plats: Göteborg


Vad som ingår vid flyttstädning i Göteborg

När du anlitar en professionell städtjänst för flyttstädning i Göteborg, kan du förvänta dig en grundlig rengöring av hela bostaden.

Detta inkluderar alla rum som kök, badrum, sovrum, vardagsrum och korridorer, samt eventuella extra utrymmen som tvättstuga eller arbetsrum.

I köket rengörs ugn, spis, fläkt, kylskåp, frys och skåp både inuti och utanpå.

Badrum och toaletter får en noggrann genomgång, med rengöring av toalett, handfat, badkar/dusch, speglar, skåp och kakel.

Om det är möjligt putsas fönster både in- och utvändigt. Golv, väggar och tak städas fria från smuts, damm och spindelnät.

Alla skåp, hyllor och garderober städas inuti och utanpå. Dörrar, dörrkarmar, lister, fönsterbrädor och eluttag dammas och torkas av.

Om det finns en balkong eller uteplats, sopas och rengörs även dessa.

Det finns dock vissa saker som normalt inte ingår i en standard flyttstädning. Utvändig städning av huset, som högtryckstvättning eller trädgårdsarbete, ingår inte.

Stora möbler flyttas vanligtvis inte, om inte detta specifikt har avtalats.

Innan städningen börjar bör allt skräp och personliga tillhörigheter vara borttagna.

Om det finns särskilt svåra fläckar eller skador på bostaden som kräver extra arbete, kan det medföra en extra kostnad.

Det är alltid viktigt att diskutera med städfirman exakt vad som ingår i deras flyttstädning, och att komma överens om eventuella extra tjänster och kostnader i förväg.

Ofta kommer en professionell flyttstädning också med en nöjd-kund-garanti, vilket innebär att städfirman kommer tillbaka och åtgärdar eventuella områden som du inte är nöjd med utan extra kostnad.cross